KFOR-i gjerman nuk largohet nga Kosova, parasheh tensione të reja

0

Gazeta gjermane Tagesspiegel ia ka kushtuar një artikull Kosovës, duke vënë theksin në siguri dhe qëndrimin e KFRO-it. Në artikullin e gazetës gjermane thuhet se forcat e armatosura të Gjermanisë (The Bundersëehr) nuk do të largohen nga vendet ku ata veprojnë si paqeruajtës edhe për një kohë të pacaktuar, për shkak të tensioneve të reja që mund të ndodhin.

“Paqeruajtësit gjermanë nuk do të largohen nga Kosova, ashtu siç është planifikuar më parë. E gjitha kjo nuk mund të bëhet sepse ka tensione të reja. Në Kosovë, tërheqja graduale e paqeruajtësve nuk mund të zbatohet ashtu siç ishte planifikuar për shkak të tensioneve të reja”, vazhdon artikulli i gazetës gjermane Tagesspiegel.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here