Çfarë nuk i lë femrat të thonë “jo” për sex

0

Ekzitojnë disa gjëra, që aq shumë ndikojnë në dëshirë të femrës, sa ato nuk janë në gjendje të thonë jo seksit. Ja cilat janë ato:

 

Gjoksi leshtor

 

Mos mendoni se cdo femre u pëlqejnë meshkujt si maneken, pa lesh. Shumica e grave gjoksin leshtor e shohin si figure mashkullore dhe kjo u duket më sexy.
Ngrerja e flokëve

 

Shumica e grave sikur që nuk e kanë problem këtë, edhe u duket shume sexy. Krejt cfarë ju duhet të dini t’ia ngrehni flokët pa i shkaktuar shumë dhimbje.

 

Fantazi të jashtëzakonshme

 

Shumica e meshkujve i kanë nga dy fantazi, por kanë frikë t’i realizojnë ato. Besoni që femrat duan t’i dijnë ato. Cfarë do të humbni? Më e keqja është nëse nuk do të dojë ta bëni atë! Por, cfarë nëso do i pëlqente edhe asaj?

 
Zhveshja

Femrave u pëlqen kur meshkujt i zhveshin ato në mënyrë të ngadalshme….atëherë cfarë po prisni?

 

Të urdhërohet

Secila femër nuk ka dëshirë të urdhërohet gjatë seksit. Pork a edhe prej sosh që cmenden për një gjë të tillë.

 

Bisedat erotike

 

Nëse dini ta bëni këtë në mënyrë profesionale, asnjë femër edhe po të dojë nuk do të mund të refuzojë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here