Çfarë ngjyre ka ky fustan?Pyetja pa përgjigje në rrjetet sociale.Po ju çka mendoni?

0

Çfarë ngjyre ka ky fustan?Pyetja e cila po bënë gjiron e rrjeteve sociale.Një femër sot e ka vënë foton e këtij fustani në rrjeton social TUMBLR duke e parashtruar pyetjen se çfarë ngjyre është,që në realitet në shikim të parë duket si pyetje e thjeshtë por që kaloi në një debat se çfarë ngjyre është sakt ky fustan.Bardh dhe ngjyrë ari apo i kaltër dhe i zi?Kjo është pyetja që ende ka mbetur pa përgjigje.Diskutimet po vazhdojnë ende,përgjigje po japin edhe shtëpi mode dhe persona publik.Pêr Kim Kardashian ky fustan ka ngjyrat bardh dhe ngjyrë ari,por bashkëshorti i saj mendon të kundërtën duke thënë se është zi dhe kaltër.Të njëjtin mendim e ndanë edhe Taylor Swift./ONLINE/468018

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here