Çfarë mendojnë femrat kur janë sipër

0

Dhe përse është më mirë se të jenë poshtë…

 1. Tani është radha ime! Është koha që edhe dama të argëtohet pak!
 2. Shpresoj që të m’i shohë sisët… Sepse nga ajo perspektivë dukem sikur i kam 16 thimtha.
 3. Si u lodha kaq shumë?! A po më ndodh kështu për shkak se i kam lënë ushtrimet? Më duhet patjetër të kthej kondicionin…
 4. Meqenëse kam shpenzuar një sasi të madhe parash në këto sytjena me dantella, jam e kënaqur së paku ia kam arritur t’i prezantoj në mënyrën e duhur. Edhe pse jo më gjatë se dy minuta!
 5. Mund ta marrësh me mend që Carrie Bradshaw gjithmonë ka bërë seks me sytjena në gjoks. Pse të mos bëj edhe unë si ajo!
 6. M’i përkëdhel sisët, m’i përkëdhel sisët, m’i përkëdhel sisët… Aaaaashtuuuu….
 7. Uh, a thua jam mjaftueshëm afër kokës së shtratit… Do të dëshiroja të mbështetesha pa ndryshuar pozën dhe pa ndërprerë aksionin…
 8. A është i mirë ky ritëm? A është tepër i ngadaltë? Tepër i shpejtë? E për këtë shkak urrej vallëzimin zumbu!
 9. Shpresoj të mos bëj ndonjë lëvizje të pakontrolluar e cila do të përfundojë me thyerje penisi… Kam lexuar diku se mund të ndodhë një gjë e tillë!
 10. Nuk më pëlqen që në këtë pozitë dridhen disa pjesë të trupit të cilat nuk do të duhej të dridheshin… Eeej, ai e do trupin tim dhe nuk kam arsye të brengosem. Po, kështu është?
 11. Gjunjët po më djegin aq shumë sa që nuk jam e sigurt se edhe sa do të qëndroj në këtë pozitë…
 12. E pra, ishte ky një ushtrim serioz i trupit! Nesër nuk do të më nevojitet të bëj trajnim! Urraaa!

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here