Ceca me seks skandal, i publikohen fotot +18

0
27/12/2012 Foto: Dejan Milicevic, lokacija: Hotel Metropol Palace, magazin Story snimanje za naslovnu stranu i glavni intervju broj 382

Këngëtarja e njohur Svetlana “Ceca” Raznatoviq pas vdekjes së burrit Arkan-it asnjë lidhje nuk e ka bërë publike dhe thotë se asnjeherë nuk e ka tradhtuar edhe pse ka vdekur.

Por në internet qarkullojnë fotot e këngëtarës Ceca me nje mashkull ku shihet se janë në mardhënie seksuale. Këto foto këngetarja nuk i ka komentuar ende por thuhet se janë publikuar nga disa persona të pa autorizuar kinse kanë hackuar telefonin e saj (iCloud) dhe kanë marrë këto foto. Fotot janë të ndara nga video e bërë gjatë marrëdhenies seksuale që kishte me një njeri të panjohur për mediat, transmeton Veriu.info.

Thuhet se do të publikohet edhe video e seks skandalit por a do të ndodhë mbetet të shihet.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here