Çamëria në disa fotografi – Pronat e çamëve

0

Historiani Arben Llalla sjellë fotografi të pronave të çamëve në territorin e Greqisë. “Shtëpitë e shqiptarëve në fshatin Lopës në Çamëri. Fotot janë të 2015 dhe shtëpitë u kanë qëndruar kaq vite shkatërrimeve të natyrës dhe harresës. Shihet qartë se janë shtëpi karakteristike shqiptare, kulla dhe arkitekturë antike”, shkruan ai. 

arben6

arben5

arben4

arben3

arben2

arben1

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here