Burgu më i çuditshëm në botë (foto)

0

“Tent City” (qyteti i tendave) është burgu i veçantë në Arizona të SHBA-ve.Një burg i vendosur në një mjedis ku temperatura arrin deri në +50 ° C.Veçantia e këtij burgu është se lokalet nuk janë të ndërtuara me ndërtime betoni e blloku por në tenda,përveç kuzhinës dhe sallës së ngrënies.Burgu është krijuar në vitin 1993.Këtu mund të banojnë 2120 të burgosur.Burgu është ideja e sherifit Joe Arpaio,i zgjedhur sherif i Maricopës që 6 mandate.

Tent-City-la-prison-en-plein-air-dans-l-Arizona (1)

Tent-City-la-prison-en-plein-air-dans-l-Arizona (2)

Tent-City-la-prison-en-plein-air-dans-l-Arizona

Tent-City-la-prison-en-plein-air-dans-l-Arizona (5)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here