Burgoset pasi e dëmton trafon që e pengon

0

Në Podujevë është arrestuar një qytetar pasi e kishte dëmtuar konstruksionin e metaltë të një trafostacioni elektrik. I dyshuari gjatë intervistimit ka pranuar veprën e kryer dhe ka pohuar se atë e ka bërë në shenjë proteste ndaj KEDS –it të cilët i kishin vendosur një trafo afër shtëpisë së tij që për të paraqet pengesë. Me urdhër të prokurorit ky qytetar është dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here