Burdushi e ka lutur policinë të mos e lidhnin, por kot

1

Policia ka arrestuar mjekun popullor, Hysri Peqani, i njohur si Burdushi, pas një bastisjeje disa orësh në shtëpinë e tij në Prizren.

Burdushi ka kërkuar nga policia që të mos e lidhnin por policia nuk e ka përfillur kërkesën e tij.

Gazeta Express ka qëndruar sot në shtëpinë e Burdushit gjatë kontrollit nga policia dhe prokuroria.

Më poshtë gjeni pamjet e arrestimit të Peqanit:

1 Koment

Lini një Përgjigje te I paemër Anulo përgjigjjen

Please enter your comment!
Please enter your name here