Bukuroshja e Ditës

0

Emri: Qëndresë

Mbiemri: Nishori

Vendlindja: Komoran

Mosha: 21 vjeç

Shkollimi: Edukim

Profesioni: Studente

Statusi: Beqare

Hobi: Vrapimi, leximi dhe meditimi

qendresa4

qendresa3

qendresa1

qendresa

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here