Bukuroshja e Ditës

0

Emri: Sofije

Mbiemri: Vitia

Vendlindja: Prishtinë

Mosha:

Shkollimi: Fakulteti Juridik

Profesioni: Juriste

Statusi: Beqare

Hobi: Ecja dhe leximi

sofija4

sofija3

sofija2

sofija1

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here