Bërnabiç: Serbia humb rreth 42 milionë euro në muaj për shkak të taksës së Prishtinës

0

Kryeministrja e Serbisë, Ana Brnabiç tha se Serbia humb rreth 42 milionë euro në muaj për shkak të tarifave shtesë që Prishtina ka vendosur për produktet nga Serbia.

Për këtë, tha kryeministja, Beogradi ka njoftuar Sekretariatin e CEFTA-s dhe BE-në.

“Ne humbim rreth 42 milionë euro në muaj, por çmimi më i lartë në këtë paguhet nga serbët të cilët janë të diskriminuar dhe më pak të sigurtë se më parë,” theksoi ajo.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here