Britney Spears mëson matematikë që të mund t’i bëjë detyrat e shtëpisë me fëmijët

0

Këngëtarja e popullarizuar Britney Spears (33) thotë se djemtë e saj Sean Preston(9) dhe Jayden James (8) po ndjekin një shkollë shumë të vështirë, kështu që ajo e ka të vështirë me detyrat e tyre të shtëpisë në matematikë. Prandaj, ajo ka vendosur të marrë instruksione. “Disa detyra janë shumë të vështira për mua.Vitin e ardhshëm, kur Preston shkon në klasën e pestë, do të mësojë algjebër dhe unë po shkojë në një kurs, kështu që tani e di se si ta zgjidhë problemin”, ka thënë këngëtarja, duke shtuar se i inkurajon fëmijët të mësojnë sa më mirë. “Detyrat e shtëpisë janë një prioritet dhe ne kemi një sistem shpërblimi që i motivon ata. Nëse marrin më shumë nota të shkëlqyeshme, atëherë ua blejë një lodër në muaj,” ka shpjeguar Britney.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here