Britney Spears i çon këmbët përpjetë

0

Ylli botëror i muzikës Britney Spears, në një fotografi të para pak minutash i ka çuar këmbët përpjetë. E mbështetur për muri një vajzë e vogël e përqafon. “Joga joga… Ndjehesh me mire dhe u ktheva në qilim!!”, ka shkruar ajo.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here