Brikenda Gegaj: “Çmimi për trupin më të bukur motiv shtesë për më tutje “

0

Brikenda Gegaj, vajza me trupin më të bukur në garën “Miss dhe Misster Pavarësia”, që u organizua në Prizren, ka thënë se vlerësimi që ka marrë është motiv për të vazhduar më tutje. Njëzet e një vjeçarja nga Theranda (Suhareka), ka treguar që në të ardhmen mendon të bëhet ekonomiste.

Ajo ka thënë se i pëleqejnë shumë personalitete, ku në mesin e tyre ka dashur ta veçojë këngëtaren Rita Ora.

 

Sa po keni fituar çmimin për trupin më të mire në organizmin“Miss dhe Misster Pavarësia”. A e keni pritur këtë çmim?

Në fakt nuk e prisja. Ishte një befasi e mirë për mua.

Kush është Brikenda jashtë fushës së prezantimit të bukurisë?

Një vajzë e zakonshme. Punoj punoj në një kompani në Prizren. Jam njëzet e një vjeç.

Në sa ngjarje të bukurisë keni marrë pjesë deri më tash?

Organizmi“Miss dhe Misster Pavarësia” ishte hera e parë që mora pjesë.

 

Cili është suksesi juaj më i madh deri më tani?

Suksesi më i madh deri me tani ështe marrja e çmimit që e pranova dhe i cili më motovon për më tutje.

 

 Cili është suksesi që dëshironi ta arrini?

Dëshira ime është që të arrijë më shumë në karrerë.

 

A merreni edhe me modelim?

Për momentin jo. Për më vonë nuk dihet, ndoshta edhe mund të merrem.

 

A keni ndonjë idol?

Idolin e shikoj përditë në pasqyrë (qesh). Në fakt më pëlqejnë shumë personalitete por do ta dalloja Rita Orën.

 

A do ta ndërronit Therandën (Suharekën) me një qytet tjetër?

Jo , më pëlqen, dhe vendin tim nuk do ta ndërroja me asnjë vend tjetër.

Cilin drejtim keni dëshirë ta studioni?

Drejtimi që kam dëshirë ta studioj në të ardhmen është Ekonomiku.

                                                                 

A ju pëlqen leximi dhe ai kushtoni kohë?

Po më pëlqen shum leximi. Dhe në kohë të lirë lexoj.

 

Cili është burri ideal në mendjen tuaj?

Te jetë i sinqertë… Besnik.

 

Cilat janë planet tuaja në të ardhmen?

Ende nuk kam bërë ndonjë plan të veçantë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here