Brenda 24 orëve, 745 tiketa trafiku

0

PRISHTINË, 21 JANAR – Brenda 24 orëve të fundit, Policia e Kosovës i ka shqiptuar 745 tiketa trafiku në tërë vendin. Sipas statistikave të përgjithshme të raportit 24 orësh të Zyrës për Informim të Policisë së Kosovës nga Prishtina brenda kësaj periudhe janë shkaktuar 18 aksiendete trafiku me të lënduar dhe 29 aksidente pa lëndime. Ndërkohë ka patur 41 arrestime dhe 18 raste të dërgimit në mbajtje.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here