Brenda 24 orëve, 32 të arrestuar, 1040 gjoba trafiku

0

Policia e Kosovës brenda 24 orëve të fundit i ka arrestuar 32 persona të dyshuar nga të cilët vetëm 13 janë dërguar në burg, ndrkaq të tjerët janë liruar në procedurë të rregullt. Gjatë këtij 24 orëshi kanë ndodhur 27 aksidente pa lëndime dhe 11 aksidente me lëndime. Si pasojë e shkeljeve të rregullave të komunikacionit Policia e Kosovës ka lëshuar 1 mijë e 40 tiketa trafiku.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here