Brenda 24 orëve, 31 të arrestuar, 7 prej të cilëve lirohen

0

Me qëllim të parandalimit të veprave kriminale, Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit i ka arrestuar 31 persona të dyshuar të involvuar në vepra të ndryshme penale, ka bërë me dije sot Zyra për Informim e Policisë së Kosovës. Por vetëm 24 prej tyre janë dërguar në burg, derisa 7 nga ata janë liruar. Ndërkohë gjatë këtij 24 orëshi sipas njoftimit policia i ka shqiptuar 897 tiketa trafiku. Gjatë kësaj periudhe kanë ndodhur 46 aksidente komunikacioni ku nuk ka patur ndonjë të lënduar dhe 14 aksidente me të lënduar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here