Boshnjaku, shtetas i Kroacisë e rrahë boshnjaken, shtetase të Serbisë

0

Në Mitrovicë është arrestuar një qytetar boshnjak, shtetas i Kroacisë pasi ai ka sulmuar fizikisht dhe kanosur verbalisht një femër poashtu boshnjake por shtetase të Serbisë. Policia e Kosovës ka njoftuar se me urdhër te prokurorit pas intervistimit sulmuesi është liruar në procedurë të rregullt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here