“Bora e portokalltë” shokon evropianët

0

Shumë njerëz në lindje të Evropës janë hutuar nga pamja e borës me nuanca të ngjyrës së portokalltë, transmeton BBC.

Fotografitë e borës janë postuar në rrjetet sociale nga Rusia, Bullgaria, Ukraina, Rumania e Moldavia.

Meteorologët kanë thënë se ky fenomen është shkaktuar nga rëra e shkretëtirave të Saharës dhe është përzier me borë dhe shi.

Sipas tyre kjo gjë mund të ndodhë një herë në pesë vjet, pasi koncentrimi i rërës është më i lartë se zakonisht.

Disa njerëz janë ankuar se kanë shijuar rërë në gojën e tyre.

Shumë persona që kanë shkuar në disa komplekse afër Soçit në Rusi kanë dërguar fotografi të skenave të rralla të ngjyrës së borës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here