Bojkotohet ora e dytë në shenjë solidarizimi për protestën e së shtunës

0

Nxënësit e shkollave të mesme të Prishtinës, nën organizimin e Këshillit të Nxënësve kanë bojkotuar mësimin në orën e dytë, në shenjë mobilizimi për protestën e së shtunës.

Protesta e së shtunës në Prishtinë do të mbahet kundër deklaratave të ministrit për Komunitete dhe Kthim, Aleksandër Jabllanoviq, dhe mbrojtjes së ndërmarrjes Trepça.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here