Blerta Deliu-Kodra, e para e grave deputete

0

Grupi i Grave Deputete (GGD) e ka zgjedhur kryesuese të vet, Blerta Deliu Kodra, deputete nga radhët e PDK-së.
Me këtë rast, Deliu- Kodra, e cila është deputete në mandatin e dytë ka theksuar se “të drejtat e gruas, barazia gjinore dhe promovimi i të drejtave të njeriut janë përkushtim i saj për demokraci”.

Grupi i Grave Deputete është grup i përbërë nga deputetet e të gjitha grupeve parlamentare të Kuvendit të Republikës së Kosovës, nga të gjitha nacionalitetet dhe ka Bordin e GGD-së me nga një përfaqësuese nga të gjitha grupet e Kuvendit.

gdd

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here