Blen hekurishte me para false

0

 Një qytetar nga Gjakova ka raportuar në Policinë e Kosovës se një i panjohur  ka shkuar në shtëpinë e tij për blerjen e hekurishteve dhe gjatë këmbimit të parave i njëjti i ka dhëne një kartëmonedhë prej 50 eurosh që dyshohet të jetë e falsifikuar. Monedha e dyshuar është konfiskuar dhe rasti shkon ne procedurë të rregullt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here