BimBimma vjen në këngën ‘Asnjo1’ VIDEO

0

Reperi BimBimma vjen në një bashkëpunim me Fajter dhe Trimmy.

Që nga vera, BimBimma nuk ka publikuar ndonjë këngë, ndërsa tani vjen në një bashkëpunim.
Kënga ka titullin ‘Asnjo1’ ndërsa si në shumicën e projekteve të reperit, ajo flet për realitetin e ditëve të sotme.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here