Bill Klinton:”Kjo nuk do të ndodhte poqese Vuçiq të kishte ardhur më vonë”

0

Ish presidenti Bill Klinton shprehet rreth rastit “Vuçiq” në Srebrenicë.”Më vjen keq për atë që ndodhi.Kjo nuk do të kishte ndodhë nëse Vuçiq të kishte ardhur pak më vonë”,thotë Klinton për televizonin kroat RTL,Kjo sipas Klintonit nuk do të ndodhte poqese Vuçiq so të shkonte vetëm në komemoracionin e organizuar.”Prefekti i qytetit të Srebrenicës Qamil Durakoviq ka bërë një potez të mirë kur e ka ftuar Vuçiqin në këtë përvjetor.Ky është një fillim bashkëpunimi dhe një bashkëpunim i mirë”-tha Klinton për televizonin RTL transmeton PortaliOnline.com.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here