Big Brother 8:Marsuela lë përfundimisht shtëpinë

0

Marsuela lë perfundimisht shtëpinë e Big Brother Albania dhe niset drejt studios se spektaklit.Në studio të Top Channel-it Marsuela rrëfen për jetën e saj brenda shtëpisë dhe planet e saj për të ardhmen,jetesa në Shqipëri apo në Greqi pranë vajzës së saj.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here