Big Brother 8:banorët bëhen gati për …

0

Për banorët sot është një ditë e gjatë dhe e mbushur me emocione.
Banorët e nominuar kanë bërë gati valixhet, ndërsa të tjerët po përgatiten për spektaklin e mbrëmjes së sotme.

Ata kanë preferuar t’i kushtojnë sa më shumë vëmendje pamjes së jashtme dhe kanë filluar që herët të merren me këtë pjesë.
Meshkujt kanë zgjedhur se çfarë do të veshin, ndërsa gocat veç veshjes i kushtojnë jo pak vëmendje makijazhit.

Eleonora lyen flokët, ndërsa Kika preferoi që flokët t’ia stiloj Xhensila.
Alba i kushton jo pak vëmendje veshjes dhe stilimit të flokëve të të dashurit të saj.

Stiliani banori që po jeton në shtëpizën e tij është gati tashmë, pasi ka zgjedhur veshjen dhe ka stiluar flokët.
Ndërsa, Maria shprehet që veshjet që vesh i ka qepur enkas për spektaklin, duke qenë se ajo është stiliste.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here