“Beteja” e sotme e Hashim Thaçit, “shah me babën, qajat nga nana…”

0

Zëvendëskryeministri dhe ministri i Jashtën i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, e ka zgjedhur pikërisht ditën e protestave të opozitës, ta kalojë në familjen e tij në Burojë të Skënderajit, dhe atë duke lozur shah me babain e tij, e duke pirë qaj nga nëna e tij.
“Në këtë ditë të bukur pranverore me shi, beteja kryesore e ditës ishte loja e shahut me babën në Burojë. Çaji nga nana”, ka shkruar Hashim Thaçi në Facebook ku edhe e ka postuar një fotografi duke lozur shah me babain e tij, fotografuar nga djali i tij Endriti.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here