Besimi dhe familja, prioritet për legjendën e boksit Formanin

0

Legjenda e boksit George Foreman ka thënë se e diela është dita e tij e preferuar. Shkuarja në Kishë dhe kalimi i kohës me familje, janë ato që i japin kuptim të veqantë dhe që e bëjnë ditën e tij të preferuar të dielen. “Besimi dhe familja të parat”, ka shkruar Forman në faqen e tij në Facebook.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here