Belgjikë:arrestohet sepse la 14 kafshë të ngordhnin nga uria (foto)

0

Një bujk në një fshat të qytetit Verviers të Belgjikës ka lënë të ngordhin nga uria 14 kafshë shtëpiake;lopë dhe dhe gjedhe.Policia  kontrolluan pronën e një bujku në rajonin e qytetit Verviers në rrugën Ferme Modele dhe gjetën në vende të ndryshme lopë dhe gjedhe të ngordhura,që pronari i kishte fshehur në të gjitha pjesët e pronës së tij,për të fshehur gjurmët.Mësohet se kafshët kishin ngordhur nga uria.Deri të zbulimi i kësaj ndodhie të rrallë të këtyre anëve autoritetet erdhën me ndihmën e fqinjit të bujkut i cili kishte ndier një erë të pazakonëshme shtazësh të ngordhura.”Kam menduar se janë 3-4 lopë të ngordhura,por kurrë s’do të kisha besuar se bëhej fjalë për 14.Këtë as s’kisha mundur ta imagjinojë”-thotë Andre Ghelandre,fqinjë i fermerit që i la 14 kafshë të ngordhnin nga uria.

577080286_B975071193Z.1_20150320143812_000_GRH46HR8I.1-0

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here