Bekim Sejdiu i fitoi votat për gjyqtarë të Gjykatës Kushtetuese

0

Në seancën e sotme të Kuvendit të Republikës së Kosovës me votim të fshehtë të deputetëve, Bekim Sejdiu është zgjedhur gjyqtar në Gjykatën Kushtetuese dhe i propozohet Presidentës së Kosovës për emërimim e tij në Gjykatën Kushtetuese. Sejdiu i ka fituar 64 vota nga 89 deputetë të pranishëm në momentin e votimit. Rivalët e tij kanë mbetur larg me numër të votave pasi Mazllum Baraliu i ka fituar 16 vota, ndërkaq Emrush Kastrati vetëm 7 vota.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here