Bekim Jashari publikon pikturën e Agron Bytyçit për Jasharët

0

Piktori nga Malisheva, Agron Bytyçi, i ka pikturuar Shaban, Hamëz dhe Adem Jasharin.

Familjari i Jasharëve, Bekim Jashari, e ka postuar pikturën në rrjetin social Facebook.

“Lavdi për jetë e mot legjendarëve që ndyshuan përjetësisht fatin dhe historinë e Kosovës dhe të mbarë Shqiptariës. Falminderit shumë Bekim Jasharit dhe Bahri Nuredinit që më kan besuar që unë te jem autor i kësaj Pikture…”, ka shkruar piktori Bytyçi.

Bytyçi është nga fshati Karvasari dhe jeton e vepron në Prishtinë.

MalishevaPress

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here