Bëjnë qejf me raki dhe i sulmojnë mjekun e punëtorin e sigurimit

0

Dy qytetarë të Gjilanit pasi kanë bërë qejf me raki i kanë sulmuar dy persona zyrtarë në vendin e tyre të punës. Ata janë arrestuar nga policia pasi që i kanë sulmuar fizikisht një mjek dhe një punëtor sigurimi në spitalin rajonal të Gjilanit. Me vendim të prokurorit sulmuesit janë dërguar në burg, ku sigurisht që do të esullohen.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here