Beg Rizaj varroset nga persona me uniforma të UÇK-së

0

Ish-bashkëluftëtarë të Beg Rizajt të veshur me uniforma të UÇK-së e kanë bartur trupin e tij, të dielën kur është varrosur në vendlindjen e tij në Deçan.

Rizaj ishte ushtar i tri luftrave, Kosovë, Luginë e Preshevës dhe Maqedoni.

Ai u vra gjatë konfrontimit të Grupit të armatosur, pjesë e të cilit ishte, me Policinë maqedonase. Shqiptarët e tjerë të vrarë në këtë konflikt do të varrosen në Prishtinë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here