Befason prokurorja shqiptare, Fatime Fetai: “Mua më kall gjuha dhe muzika serbe”

0

Fatime Fetai, prokurorja speciale shqiptare e Maqedonisë ka befasuar për së keqi me një deklaratë në një intervistë së fundi. Fatimja “shqiptare” në këtë intervistë tregon hapur simpatinë e saj ndaj gjuhës, kulturës dhe këngëve serbe. “Nëse duhet të zgjedh ndonjë gjuhë, ajo është gjuha serbe, sa do që të duket argëtuese të dëgjosh muzikë të huaj, muzika serbe është ajo që të kall” thotë Fatime Fetai.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here