BE ka opsione për Trepçën

0

Bashkimi Evropian me vëmendje të vecantë po përcjellë situatën në lidhje me Trepçën.

‘Është me rëndësi që të shmangim eskalimin e situatës dhe që të gjithë të merren me qetësimin e gjendjes. Ekzistojnë disa opsione që të shmanget likuidimi i Trepçës. Do të ishte mirë që t’i jepet kohë adresimit të kësaj çështjeje konform ligjit të miratuar dje në Parlametin e Kosovës’, ka deklaruar Maja Kocijancic, zëdhënëse e Bashkimit Evropian e ngarkuar me çështje të Ballkanit Perendimor.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here