Banorët e Krushës përgatitin padi kundër shtetit të Serbisë për krime të luftës

0

Banorët e fshatit Krushë kanë vendosur të ngritin padi ndaj shtetit të Serbisë. Banorët e këtij vendi po thonë se këtë veprim po e bëjnë për ti lehtësuar shpirtrat e tyre.

Të mbijetuarit e këtij fshati kanë treguar se masakra e Krushës është krahasuar edhe më tmerret që kanë ndodhur në Bosnje.

Banorët kanë thënë për Klan Kosova se kanë përgatitur të gjithë faktet për ta barë këtë padi. Ata kanë treguar se do t’i deponojnë dy të tilla ndaj shtetit serb dhe se krejt faktet do ti çojnë nëpër gjykatat ndërkombëtare.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here