Banorët e “Astirit”, në protestë me hunj dhe lopata

0

Ndërkohë që studentët po zhvillojnë protestën më masive prej 7 ditësh para Ministrisë së Arsimit, banorët e “Unazës së Re”, janë grumbulluar për të protestuar në zonën e tyre kundër projektit të qeverisë për prishjen e banesave.

Siç shihet edhe nga fotot që ka siguruar gazeta “Shqip online”, banorët mbanin në dua hunj dhe lopata, duke thirrur se shtëpitë do t’i mbrojnë me gjak.

Ata kanë drejtuar thirrje në adresë të institucioneve që të mos afrohen, duke thënë se Unaza është e tyre.

Në protestë nuk janë parë forca policie, teksa në mbështetje të banorëve janë edhe deputetë të Partisë Demokratike.1 of 3  

11 dhjetor 2018 (gazeta-Shqip.com)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here