Balli Kombëtar, Kosovë : Protestë në Gazimestan kundër miteve serbe

0

Kryesia e Ballit Kombëtar në Kosovë ka lëshuar një komunikatë për mediumet ku bënë të ditur se do të mbajë një protestë kundër, siç thotë, çetnikëve serbë në Gazimestan ditën e diel me fillim në ora 9:00, shkruan Alkoill . “Protesta do të jetë e qetë. Do të jetë sigurimi i Ballit Kombëtar të Kosovës që do të garantoj sigurinë. Nuk jemi për dhunë do të protestojmë në mënyrë demokratike kundër çetnikëve serbë dhe miteve të tyre gënjeshtare” thuhet në komunikatën e Ballit Kombëtarë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here