Balaj në vend të Jabllanoviqit

0

Shkarkimi i Aleksandër Jabllanoviqit nga ministria për Kthim dhe Komunitete ka bërë që kjo ministri të kaloj nën udhëheqjen e zëvendësministrit të parë, Qaush Balaj. Gazeta Tribuna ka provuar të marrë qëndrimin e Balajt, mirëpo kontakti më të ka qenë i pamundur. Balaj është emëruar dy ditë më parë në këtë pozitë nga kryeministri Mustafa. Balaj vjen nga komuna e Istogut dhe ishte kandidat për deputet në zgjedhjet e 8 qershorit, nga radhët e LDK-së.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here