Babai u “bërtet” policëve sepse ia ndaluan të birin

0

Policia e Kosovës e ka ndaluar një qytetar turk në Mamushë dhe gjatë kontrollit ai nuk ka pasur dokument identifikimi me vete. Më vonë aty është paraqitur babai i këtij personi dhe ai u është kërcënuar me fjalë personave zyrtar për shkak të ndalimit të të birit. Me urdhër të prokurorit rasti mbetet në procedurë të rregullt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here