Avokati: Është provuar 100 përqind se Maradona u vra

0

Mario Baudry, avokati i njërit prej djemve të Diego Armando Maradona, përsëri akuzoi mjekët, në veçanti Leopoldo Luque, për vdekjen e “Diez”

Për Super Mitre Deportivo tha: “Vrasja e Diego Maradona është 100 për qind e provuar” tha ai. “Diego u braktis dhe kjo është arsyeja pse ai vdiq. Askush nuk bëri asgjë për ta ndihmuar atë. Nëse ata do ta kishin trajtuar me pak dashuri, ai do të ishte gjallë sot. Që nga dita kur Diego ra dhe goditi kokën e tij, ai nuk ndjeu kujdesje”.

Baudry kujtoi gjithashtu se ka pesë të pandehur, por “mund të ketë palë të tjera të përfshira ndërsa përparon hetimi”. Përveç kësaj, ai mbrojti familjen e Diegos:

“Dalma nuk u lejua të hynte në atë shtëpi. Mjekët komplotuan që të mos i tregonin të vërtetën familjes, në mënyrë që askush të mos e shihte në ato ditë”.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here