Avni Ajeti: Vëllanë ma vranë pas shpine VIDEO

0

Avni Ajeti, vëllai i Nazmi Ajetit që u vra në Milloshevë nga miku i tij, ka rrëfyer ekskluzivisht për Indeksonline rastin se si ka ndodhur.

Ajeti ka thënë se ende nuk i është treguar arsyeja pse i është vrarë vëllai. As Policia deri më tani nuk i ka dhënë ndonjë raport zyrtarë për ngjarjen se si ka ndodhur.

Ai konsideron se vëllai i është vrarë pas shpine, duke treguar se plumbi e ka kapur pas qafe, duke konsideruar se është vrarë në besë. Ajeti ka treguar se natën tragjike vëllai i tij nuk ishte i armatosur dhe nuk kishte bart armë.

Ajeti mendon se vrasjen e ka shty ta kryej babai i vrasësit për shkak të një borxhi që ia kishin të ndjerit, Nazmiut, miqtë e tij.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here