Ashkaliu nga F.Kosova e merr të miturën që të bashkjetoi dhe mbeten rrugëve

0

Një ashkali nga Fushë Kosova ka bërë shkelje ligjore duke e marrë një femër të përkatësisë së njëjtë nacionale të moshës së mitur, që të bashkjetojë me të. Policia e Kosovës ka bërë me dije sot se në fakt ky qift ka shkuar në Mitrovicë dhe ka qëndruar rrugëve. Ata janë arrestuar nga policia por me urdhër të prokurorit janë liruar.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here