Arsimtari edukatës fizike dyshohet se ngacmoi seksualisht nxënësen e klasës së 8-të

0

Një arsimtar i Edukatës Fizike është suspenduar nga puna në shkollën fillore ‘Nazim Gafurri’ në Prishtinë pasi të njëjtin një nxënëse e klasës së 8 e akuzoi për ngacmim seksual. Nxënësja është alivanosur në klasë dhe dyshohet të ketë marrë hapa dhe kur është dërguar në Qendrës të Mjekësisë Familjare ka deklaruar se arsimtari e ka ngacmuar. Rastin e ka konfirmuar drejtoresha për arsim në Prishtinë, Arbërie Nagavci, e cila ka thënë se me të marrë lajmin nga drejtoria e shkollës ka suspenduar arsimtarin dhe ka lajmëruar organet përgjegjëse, përcjell koha.net. Me nxënësen sipas saj po merren qendra për punë sociale.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here