Arrestohet se i detyronte të kërkonin lëmoshë gruan dhe fëmijët

0

Një qytetar i nacionalitetit rom nga Prizreni është arrestuar nga Policia e Kosovës nën akuzën për keqtrajtim dhe braktisje të fëmijës. Dyshohet se ky qytetar i ka detyruar bashkëshorten dhe fëmijët e tij të kërkojnë lëmoshë. Me vendim të prokurorit ky person është dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here