Arrestohet një femër nga Shqipëria, e kërcënon një femër në Prishtinë

0

Në Prishtinë dje është arrestuar një femër-shtetase e Shqipërisë pasi ajo e kishte kanosur një femër poashtu të përkatësisë shqiptare por nga Prishtina. Me urdhër të prokurorit kërcënuesja nga Shqipëria pas inicimit të rastit është liruar, dhe rasti vazhdon në procedurë të rregullt.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here