Arrestime në Gostivar

0

Siç mëson Agjencia e Lajmeve Zhurnal, aktualisht në Gostivar janë duke u kryer një serë arrestimesh.

Zyrtarisht nuk jepen informata, por mësohet se arestimet ndërlidhen me persona që më herët kanë kryer vepra të ndryshme penale.

Fjala është për raste të veçanta.

Nesër do të shpalosim informacionin zyrtar të policisë sa u përket arestimeve që ekzekutohen sonte në qytetin dhe rrethinën e Gostivarit.

Potencojmë se informacioni për arrestimet ende nuk konfirmohet nga ana e Policisë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here