Arijeta Baruti: Të ndalet fundosja e Kosovës

0

Mësimdhënësja e Universitetit të Prishtinës, “Hasan Prishtina”, Arijeta Baruti, ka kërkuar që përmes mekanizmit të protestës në demokraci, qytetarët të protestojnë kundër fudosjes së shtetit të Kosovës, për të cilën ajo ka thënë se i ngjanë Titanikut.

TEKSTI I PLOTË:

Kosova dita ditës po i gjason një ndër anijeve më luksoze si Titaniku…Në bordin e saj ndodheshin disa nga njerëzit më të pasur të asaj kohe – ata mundën të shpëtonin falë barkave numri i te cilave ishte i limituar…shumë emigrantë britanikë që i drejtoheshin Amerikës për një jetë më të mire u fundosën së bashku me Titanikun…edhe Kosova jonë këto vite krijoi barka vetëm për të pasurit, të korruptuarit dhe servilët por Kosova nuk është e tyre është e popullit të saj…

Kosova & Trepça është e popullit të saj!…andaj nesër protestoni kundër fundosjes së Kosovës!

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here