Arian Kuka-Dj Chamajka sjellë një frymë më ndryshe në muzikë

0

Arian Kuka apo si njihet  Dj Chamajka, i cili vjen nga Vitia, si një Dj i Muzikës House mash Up,  po sjellë një frymë më ndryshe nga ato që janë dëgjuar deri më tash. Ariani punen Dj thotë se e ka si hobi. Ai është i pasionuar pas muzikës House, për të cilën shpenzon shumë kohë. Ai ka lansuar tanimë Remixin show my Love, dhe premton qe sa më shpejt do të lansojë edhe një suumer hit, ku do te vie me nje superbashkpunim me Acoustic sound Production .

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here